ich-zapfe

Fruktpresse, Eplepresse, Saftpresse, Vinpresse - Trekurv 12 liter


Artikkelnummer NEW-8764

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Fruktpresse, Eplepresse, Saftpresse, Vinpresse - Trekurv 12 liter

Hvis du er en epleelsker som elsker å lage din friske, hjemmelagde cider eller eplejuice, trenger du ciderpressen vår! Denne fruktpressen er laget av slitesterk tre og med en romslig 12-liters kurv, og er designet for å gjøre saftprosessen uanstrengt. Her er noen av funksjonene i produktet vårt:

  • Kapasitet: 12 liter
  • Materiale: tre og rustfritt stål
  • Enkel å bruke og ren
  • Brukervennlig design
  • solid

Apple -pressen vår er perfekt for å trekke ut juice fra frukt som epler, druer og pærer. Bare fyll trekurven med frukten og vri håndtaket for å knuse frukten og trekke ut saften. Du får deilig juice med mindre krefter! Den 12-liters kurven gir deg all plassen du trenger for å trykke en betydelig mengde frukt på en gang, noe som gjør den perfekt for store samlinger eller arrangementer. Og etter bruk er opprydding enkel - bare vask med vann og tørr.

Fruktpresse er også bygget for å vare. Trestammen er solid og kan motstå slitasje, noe som gjør den holdbar. Den rustfrie stålspindelen sikrer at pressemekanismen fungerer jevnt, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for syltetøy eller sammenbrudd under pressprosessen.

Hvis du er en erfaren juicepresse eller en nybegynner som ønsker å prøve ut noe nytt, er denne Apple -pressen perfekt for deg. Den brukervennlige design- og brukervennlige funksjoner gjør denne juiceprisen ideell for alle som ønsker å lage sunn, frisk fruktjuice hjemme. Enten du er vert for en fest eller bare elsker eplejuice, er ciderpressen vår et must-have kjøkkenutstyr.

Avslutningsvis er ciderpressen vår et utmerket valg for alle som ønsker å lage deilig, sunn fruktjuice hjemme. Med sin romslige kurv, brukervennlig design og holdbar konstruksjon, er denne Apple-pressen det perfekte valget for alle som elsker fruktjuice og vil lage den hjemme.

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: